Brand och räddning 11-12 maj 2022

Vi inbjuder till en fackmässa för Brand & Räddning förmiddag den 11 maj kl 10.00 till lunch den 12 maj 2022 i Västervik.  
Vi kommer att hålla till på Gränsö Slott som är en hotell- och konferensanläggning som ligger ca 5 km ifrån Västerviks stad och erbjuder fri parkering och en fantastisk miljö intill Östersjön. 

Vi har en ca 800 kvm stor öppen modern inomhushall, Magasinet, med möjligheter att även använda utomhusytor för exempelvis fordon samt ett antal bryggplatser. Se vidare länken till Gränsö hemsida: www.granso.se  

Kostnaden för att vara med som utställare är 8600 kr exkl moms för inomhusplats på ca 9 kvm eller 7900 kr för utomhusplats på max ca 40 kvm. Innemonter har bakvägg/skärm, bord och stol. Samtliga platser har tillgång till 220 V. I utställarplatsen ingår två luncher samt grillbuffé för en person. För plats både ute- och inneplats är kostnaden 12400 kr exkl moms. För detta alternativ ingår två luncher samt grillbuffé för två personer. För ytterligare personer tillkommer 700 kr/person exkl moms. Övriga priser på förfrågan. 

Vi har reserverat alla rum på hotellanläggningen. Bokas via Marie-Louise Lindahl 0490-824 31. Det finns även en mängd andra boenden i olika prisklasser i närheten. (Boende i Västervik

Genom upplägget förmiddag dag 1 till  lunch dag 2 avser vi att kunna locka besökare från räddningstjänstorganisationer och företag från i första hand södra och mellersta Sverige. Vi vet dock efter fyra år att vi får besökare även längre ifrån. 

2021 hade vi fler besökare än tidigare år.  Vi hade också fler utställare än tidigare, 60 st. De flesta utställarna är från Sverige men även några från Norge, Finland och Danmark. Enstaka utställare även från övriga Europa.

2020 fick vi av kända skäl ställa in. Vi har också tillgång till en mindre utställningshall, Stallet, som ligger alldeles intill utomhusplatserna. Antalet inomhusmontrar är drygt 40 st  men några utställare har inför 2022 önskemål om utvidgade montrar. Våra moduler är 3x3 meter.

Vi kan komma att förändra upplägget beroende på om det blir restriktioner (covid) även 2022.

Villkor avbokning:

Avbokning ska meddelas info@westervik247.se så snart som möjligt, att inte betala sin faktura är inte detsamma som avbokning.

Avbokning senast en månad före mässan är kostnadsfri och betald hyra blir tillgodo för kommande mässa.

Avbokning senast 14 dagar innan mässa debiteras med 50% av debiterad avgift.

Avbokning senare än 14 dagar innan mässa debiteras fullt pris.

Utställare är betalningsskyldig för sin inbokade plats även om den inte deltagit på mässan.

 

 

Frågor till:

Pierre Strid / 070-571 64 37 / Pierre@westervik247.se

Peter Helge /  Peter@westervik247.se

OBS! Ange i Meddelande/Notering om ni är fler än en person i montern samt namn på de som står i montern. När du anger antal personer så skriv bara siffran.

 

Företag / organisation

Utställningsplats

Fakturering

Utställning/mässan kommer faktureras av Westervik 24/7 AB.

Aktiviteter

Meddelande / notering