Aktuellt

Välkomna till Brand&Räddning 2021 i Västervik.

 

 

Gränsö Slott 

Mässan hittar du i Västerviks absolut finaste konferensanläggning, Gränsö Slott. Mässhallen är den största lokalen med på ca 800 kvm. Vi har plats för 36 utställare inomhus med 9 kvm stora platser. Där finns även en scen, bar med enklare förtäring, kaffe bjuder vi på.

Vi öppnar också upp en mindre hall, Stallet. Det är en flygel till slottet och ligger alldeles intill den stora utvändiga utställningsytan framför slottet. Där erbjuder vi 8-9 platser.

Utomhus har vi i stort sett obegränsat utrymme inom slottsområdet. Vid gästbryggan finns stora  möjligheter att ställa ut med tillgång till sandstrand och en längre brygga. Där finns möjligheter att visa båtar, pumpar, oljesanering, översvämningsskydd mm.(Ca 100 meter från utställningshallen) Vi har även tillgång till ett fält där t ex helikopter kan landa och visas. (Ca 150 meter från utställningshallen). Mindre helikopter kan vi erbjuda plats direkt i utställningsområdet. Båtar och mindre fartyg kan lägga till vid gästbryggan. 

Det finns också grus- och asfaltsytor i nära anslutning.

Slottet ligger ca 5 km från Västerviks centrum på en halvö i skärgården

Gränsö Slott

Hitta till Gränsö

Övrigt boende

Hotellrummen på Gränsö slott brukar ta slut ganska fort. Det finns gott om boende i Västervik denna tid på året. På nedanstående länk kan du hitta boende i olika prisklasser. Nytt för 2020 är en näraliggande ställplats. Gränsö slott samarbetar också med Slottsholmen när det gäller logi.

Övrigt boende

Ställplats Gränsö

Nätverksträffar mm

Finns stora möjligheter att ha egna möten i samband med mässan. Lokaler finns i olika storlekar. Kontakta Peter eller Pierre