Vi inbjuder till en fackmässa för Brand & Räddning sen förmiddag till tidig eftermiddag den 16 till 17 maj 2018 i Västervik. 

Vi kommer att hålla till på Gränsö Slott som är en hotell- och konferensanläggning som ligger ca 4 km ifrån Västerviks stad och erbjuder fri parkering och en fantastisk miljö intill Östersjön. 

Vi har en ca 800 kvm stor öppen modern inomhushall med möjligheter att även använda utomhusytor för exempelvis fordon samt ett antal bryggplatser. Se vidare länken till Gränsö hemsida:www.granso.se 

Kostnaden för att vara med som utställare har vi satt till 7300 kr exkl moms för inomhusplats på ca 9 kvm eller utomhusplats på max ca 40 kvm. För plats både ute och inne är kostnaden 10300 kr exkl moms. 

Vi har reserverat alla rum på hotellanläggningen. Bokas via Marie-Louise Lindahl 0490-824 31. Det finns även en mängd andra hotell i olika prisklasser. 

Genom upplägget förlängd lunch till lunch avser vi att kunna locka besökare från räddningstjänstorganisationer från i första hand södra och mellersta Sverige. 

Vi samverkar med Föreningen Sveriges Brandbefäl i Kalmar län.

 

Frågor till:

Pierre Strid / 070-571 64 37 / Pierre@westervik247.se

Peter Helge /  Peter@westervik247.se

 

Företag / organisation

Utställningsplats

Fakturering

Utställning/mässan kommer faktureras av Westervik 24/7 AB.

Aktiviteter

Meddelande / notering